Prodej společnosti ACRA, s.r.o.

Další úspěšná transakce našeho týmu

S potěšením oznamujeme dokončení další transakce, ve které jsme zastupovali majitele společnosti ACRA, s.r.o. při nalezení strategického investora.

Obchodní podíl ve výši 100 % získala společnost NWT Invest, s.r.o., patřící do holdingu NWT manželů Vítkových.

Společnost ACRA, s.r.o., zabývající se prodejem sportovních potřeb ve velmi široké škále, působí na trhu již od roku 1991 a od té doby si získala pevné místo na českém trhu. Ročně zrealizuje přes 20 000 objednávek v celé republice a na Slovensku.

Tým poradců Parite PRO vedený Jiřím Dvořákem zajišťoval pro majitele společnosti ACRA komplexní služby - zpracování prezentačních materiálů, vyhledání a oslovení potenciálních zájemců, asistenci při vyhodnocení nejvýhodnější z nabídek a vyjednávání podmínek transakce.

V průběhu transakce jsme oslovili několik strategických, finančních a soukromých investorů, od kterých jsme získali zajímavé nabídky na koupi podniku. Jako nejzajímavější jsme nakonec s klienty vyhodnotili nabídku společnosti NWT Invest, patřící do skupiny vlastnící několik online obchodů. ACRA tak začleněním do holdingu NWT získá kompletní zázemí, podporu a v neposlední řadě posílí svoji odolnost a konkurenceschopnost.

Pro přípravu a vyjednání transakční dokumentace jsme opět oslovili zkušený tým právníků z poradenské skupiny SAMAK. Perfektní práci odvedl advokát Jan Vozár pod vedením partnera advokátní kanceláře Zdeňka Mikuláše.

Děkujeme všem, kteří se na transakci podíleli a přejeme hodně úspěchů do dalších let.

 

Jiří Dvořák     autor: Jiří Dvořák

Copyright © 2021 Parite PRO s.r.o.    Úvodní stránka    +420 739 804 396    Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.    AGENTura Weboo
Copyright © 2021 Parite PRO s.r.o.
Úvodní stránka
 +420 739 804 396
 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

AGENTura Weboo

Spřátelené projekty: Prodávámefirmy.cz